Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВБяхме на консултации при президента за

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВБяхме на консултации при президента за
Коментари Харесай

Карадайъ: Да спрем омразата, разделението, арогантността и агресията в политиката - това пожелаха избирателите

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Бяхме на съвещания при президента за вероятно идно връчване на мандати и сформиране на държавно управление и изразихме нашето мнение. Ние авансово имхме въможност да изразим нашата позиция на Движение за права и свободи, че ние разбираме вота на гласоподавателите като предпочитание за смяна и от тази позиция ние обявихме, че няма да подкрепим препоръчано държавно управление от ГЕРБ или от Българска социалистическа партия.

Това заяви Мустафа Карадайъ след консултациите при президента.

Ние изразихме и нашата подготвеност, че бихме подкрепили държавно управление, препоръчано от новите партии в Народното събрание при ясна стратегия, при ясни цели, принадлежности и периоди, добави той.

Най-вероятно и вие сте забелязали, че модела на правене на политика, на който сме очевидци от 11 години, а точно - ненавист, разделяне, опълчване, надменност, експанзия, сега продължава единствено от една парламентарна група в Народно събрание. Според нас този модел на правене на политика би трябвало да бъде изменен и точно това е и поръчката на гласоподавателите. Да спрем омразата, разделянето, арогантността и експанзията. Да възстановим нормалността в политиката, демокрацията в България, да дадем рестарт на държавността. Това е резултата от изборите, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР